Užkandėlė su silke

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
  • Duona, 0,5 vnt.
  • Silkės filė, 1 vnt.
  • Svogūnas, 1 galv.
  • Majonezas, 150 gr.
  • Virtas burokėlis, 1 vnt.
  • Česnakas, 1 skilt.
  • Krapai, 1 pund.
  • Druska, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite duoną riekutėmis, svogūną - pusžiedžiais.

  2. Sutarkuokite burokėlį ir česnaką (galima tiesiog sutrinti smulkintuvu), sumaišykite su trupučiu majonezo, įberkite druskos.

  3. Aptepkite paruošta mase duoną, uždėkite po gabaliuką silkės ir truputį svogūno, papuoškite krapais.

Receptą atsiuntė: Renata

Komentarai