Sriuba su sūriu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Vištos ketvirtukas, 1 vnt.
  • Bulvės, 2 vnt.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Morka, 1 vnt.
  • Pievagrybiai, 300 gr.
  • Žalieji žirneliai, 2 v.š.
  • Lydyti sūreliai, 3 vnt.
  • Žalumynai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite vištieną, atskirkite nuo kaulų. Mėsą palikite sultinyje.

  2. Sudėkite į sultinį nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, truputį apvirkite.

  3. Tuo tarpu apkepkite keptuvėje tarkuotą morką ir smulkintą svogūną, vėliau - supjaustytus grybus.

  4. Viską sudėkite į puodą ir užvirinkite.

  5. Sudėkite sūrelius ir žirnelius, virkite ant silpnos ugnies, kol sūreliai visiškai išsilydys.

  6. Pagal skonį įberkite druskos, pabarstykite smulkintais žalumynais, nukaiskite. Sriuba paruošta!

Receptą atsiuntė: Justina

Komentarai (1)

martynonis 2013-04-02 18:03
sriubalas ir tiek