Geriausia, ką jūs galite padaryti, kad palaikytumėte stiprų imunitetą – įtraukti į savo meniu daugiau natūralių imunostimuliatorių. Daržovės, kurias aptarsime, gali ne tik tai – jos mažina kai kurių ligų riziką, gerina bendrą savijautą ir išvaizdą (pirmiausiai jums padėkos oda, nagai ir plaukai). Tad įsidėkite į lėkštę bent porą tokių produktų!
Burokėliai – vienos populiariausių ir įprasčiausių daržovių mūsų virtuvėje, ir ne be reikalo: jie ne tik skanūs, bet ir naudingi, turi mažai kalorijų, bet daug vitamino C, В grupės vitaminų, folio rūgšties, obuolių, citrinų, pieno ir kitų rūgščių, kurios skatina skrandžio sulčių išsiskyrimą ir gerina virškinimą, taip pat magnio, vario, reikaling...
Gydytojai dažnai primena, kad druskos suvartojame per daug, tačiau kartais atrodo, kad rankos tiesiog pačios siekia ko nors sūraus... Kodėl taip nutinka, kuo druska žalinga organizmui ir ar įmanoma sumažinti potraukį jai?
Skaičiuojantiems kalorijas niekada negalima aklai tikėti viskuo, kas rašoma ant produkto pakuotės – juk patiekalo kaloringumas labai priklausys nuo to, ką ir kaip gaminsite. Siūlome sužinoti, kiek kalorijų turės 100 g produkto, jeigu pasirinksite vieną iš nurodytų gaminimo būdų (beje, išduosime paslaptį: didesnis kaloringumas – ne visada blogybė!)
Vidutiniškai per savo gyvenimą žmogus atsako į 45228 telefono skambučius