Kiekvienas Lietuvos gyventojas per metus suvalgo apytiksliai po 65 kg mėsos, tačiau ne visad šis kiekis yra naudingas organizmui ir virsta taip reikalinga energija. Specialistų teigimu, nors šį produktą ir rekomenduojama valgyti kiekvieną dieną, juo nereikėtų piktnaudžiauti. Norint, kad mėsa organizmui „atiduotų“ visas savo gerąsias savybes, sv...
Vasara ir ruduo – uogų, vaisių ir daržovių metas, puiki galimybė papildyti vitaminų ir naudingųjų medžiagų atsargas. O ar susimąstėte, kad kai kurie iš šių produktų gali kuo puikiausiai atstoti vaistus?
Kaip kovoti su skausmu be vaistų? Tai nesudėtinga – tereikia į savo racioną įtraukti šių produktų!
Užkirsti kelią raukšlių atsiradimui gali ne tik kosmetinės priemonės, bet ir pakoreguota mityba. Ką valgyti, kad oda ilgiau išliktų jauna ir graži?
Norite numesti svorio? Atrinkome jums keletą įdomių faktų apie dietas – tikrai pravers!
Ledai – ne tik skanus, bet ir naudingas desertas (tiesa, su sąlyga, kad jie parinkti teisingai). Ką apie juos reikia žinoti?
Kvapūs ir šiek tiek saldaus skonio žirniai – labai vertingas produktas, pasižymintis daugeliu naudingų savybių. Kodėl jį verta įtraukti į savo racioną?
Žurnalas „Forbes“ yra paskelbęs sveikiausių maisto produktų sąrašą, kuriame rastume ir lietuvių mėgstamus obuolius, ir mūsų miškų karalienę – mėlynę.
Dauguma atvežtinių vaisių mums tapo tokie įprasti, kad pavadinti jų egzotiškais dažniausiai tiesiog neapsiverčia liežuvis. Jų galima įsigyti bet kurioje maisto prekių parduotuvėje, todėl nepasinaudoti tokia puikia galimybe būtų neprotinga. O ar žinote, kuo jie naudingi?
Knarkimo problemos nekankina kosmonautų. Nesvarumo būsenoje išnyksta ne tik ši, bet ir kitos su miegu susijusios problemos.