Žuvis su tešlos plutele

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Žuvies filė, 2 vnt.
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Miltai, 100 gr.
  • Pienas, 0,5 stikl.
  • Druska, 1 žiups.
  • Svogūnas, 1 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Pabarstykite druska kiaušinius, išplakite, sumaitykite su miltais, pienu ir tarkuotu svogūnu.

  2. Žuvį supjaustykite stambesniais gabaliukais, pamirkykite tešloje ir kepkite augaliniame aliejuje.

Receptą atsiuntė: Rasa

Komentarai (3)

Rikas 2018-11-15 21:31
Durnė
Raimonda 2013-11-29 14:47
As pilu 1stikline alaus,ne pieno,puikus skonis<3
Vladas 2013-11-29 12:30
Reikia cesnako o ne svoguno