Žuvies ir grybų kotletukai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 3 vnt.
  • Krakmolas, 2 v.š.
  • Batonas, 2 riek.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Džiūvėsėliai
  • Džiovinti grybai, 100 gr.
  • Lydekos filė, 1 kg
  • Druska
  • Pipirai
  • Aliejus kepimui
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumalkite piene išmirkytą batoną ir žuvį, įmuškite kiaušinį, subarkite prieskonius, krakmolą, masę išmaišykite.

  2. Grybus išmirkinkite ir susmulkinkite. 2 likusius kiaušinius ivirkite, supjaustykite su svogūnais, pabarstykite druska ir apkepkite.

  3. Formuokite iš žuvies masės kotletukus, įdėkite įdaro, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite.

Receptą atsiuntė: Viltė

Komentarai