Žuvienės receptas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Bulvės, 2 vnt.
  • Ryžiai, 100 gr.
  • Vanduo, 2 l
  • Žuvies galva, 1 vnt.
  • Morka, 1 vnt.
  • Prieskoniai, 2 a.š.
  • Rauginti agurkai, 2 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą įpilkite vandens, įdėkite žuvies galvą, įberkite prieskonių ir užkaiskite.

  2. Susipjaustykite turimas daržoves gabaliukais.

  3. Viską sudėkite į puodą, įberkite saujelę ryžių.

  4. Virkite, kol visos daržovės suminkštės.

  5. Patiekite su sviestu ar grietine.

Receptą atsiuntė: Emilija

Komentarai