Žiuljenas su vištiena ir pievagrybiais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Duonos kepalas, 1 vnt.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Pievagrybiai, 400 gr.
  • druska, pipirai, 100 ml
  • Baltas sausas vynas, 100 ml
  • Virta vištiena, 150 gr.
  • Grietinėlė, 200 ml
  • Sūris, 100 gr.
  • Truputis sviesto kepimui
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, apkepkite keptuvėje, tada sudėkite supjaustytus pievagrybius, įberkite druskos, pipirų, supilkite vyną, sudėkite supjaustytą vištieną, supilkite grietinėlę, troškinkite, kol sutirštės.

  2. Nupjaukite kepalo viršų, išskobkite minkštimą, sudėkite grybų įdarą, pabarstykite tarkuotu sūriu, kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 15 min. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Ieva

Komentarai