Vištiena su kario padažu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
3
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 250 gr.
  • Pomidorai, 200 gr.
  • Jogurtas, 200 gr.
  • Imbieras, 10 gr.
  • Česnakas, 1 skilt.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Saulėgrąžų aliejus, 1 v.š.
  • Druska, 2 žiups.
  • Pipirai, 1 žiups.
  • Kario prieskoniai, 1 žiups.
  • Kalendra, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitintame aliejuje pakepinti susmulkintą svogūną ir česnaką.

  2. Į keptuvę pridėti imbiero, konsevuotų pomidorų (savo sultyse, supilkite ir sultis), vištienos filė gabalėlių, kalendros, kario prieskonių, druskos, pipirų, čili.

  3. Troškinti vis pamaišant 5-6 minutes.

  4. Po to sumažinti ugnį ir įmaišyti jogurtą. Kaitinti dar 2-3 minutes.

  5. Tinka su ryžiais, šviežiomis daržovėmis.

Receptą atsiuntė: Aira

Komentarai