Varškės suflė

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Varškė, 200 gr.
  • Kiaušiniai, 3 vnt.
  • Cukrus, 4 v.š.
  • Vanilinis cukrus, 1 pak.
  • Miltai, 1 v.š.
  • Krakmolas, 1 v.š.
  • Druska, 1 žiups.
  • Juodieji serbentai, 3 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių.

  2. Trynius išsukite su 3 šaukštais cukraus, vaniliniu cukrumi, miltais ir krakmolu.

  3. Šią masę sumaišykite su varške.

  4. Baltymus išplakite iki putų, sumaišykite su šaukštu cukraus ir atsargiai įmaišykite į varškės masę.

  5. Indelius ištepkite sviestu, dėkite varškės masės ir ant viršaus trintų serbentų.

  6. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 C laispnių temperatūros, kol gražiai paruduos.

  7. Tiekite karštus. Skanaus.

Receptą atsiuntė: Leonida

Komentarai