Varškės apkepas su uogomis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gr.
  • Kiaušiniai, 4 vnt.
  • Sviestas, 40 gr.
  • Cukrus, 6 v.š.
  • Manų kruopos, 3 v.š.
  • Pienas, 80 ml
  • Druska, 1 žiups.
  • Uogos, 200 gr.
  • Džiūvėsėliai, 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsukite trynius su cukrumi, baltymus išplakite.

  2. Varškę sumaišykite su tryniais, manais ir pienu, atsargiai įmaišykite baltymus.

  3. Ištepkite formą sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais, paskleiskite uogas ir supilkite varškės masę.

  4. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą.

Receptą atsiuntė: Kristina

Komentarai