Varškės apkepas su bananais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gr.
  • Manų kruopos, 3 v.š.
  • Pienas, 100 ml
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Bananai, 2 vnt.
  • Cukrus, 3 v.š.
  • Citrina, 1 vnt.
  • Druska, 0,3 a.š.
  • Aliejus formai patepti
Gaminimo instrukcija:
  1. Manus užpilkite pienu ir palikite pusvalandį išbrinkti. Citriną nuplaukite ir nutarkuokite žievelę.

  2. Išplakite kiaušinius su cukrumi, pertrinkite su varške, sudėkite manus, tarkuotą citrinos žievelę, druską, viską išmaišykite.

  3. Bananus nulupkite ir supjaustykite riekutėmis. Sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą pusę varškės masės, tada paskleiskite bananus ir sudėkite likusią varškę.

  4. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 35 minutes.

Receptą atsiuntė: Erika

Komentarai