Užkandėlės su silke ir obuoliais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Sūdytos silkės filė, 2 vnt.
  • Duoniukai/trapučiai, 8 vnt.
  • Obuolys, 1 vnt.
  • Raudonas svogūnas, 1 vnt.
  • Majonezas, 2 v.š.
  • Melisų šakelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolį nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais.

  2. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.

  3. Viską sumaišykite su majonezu, uždėkite masę ant duoniukų (galima ir tiesiog ant ruginės duonos riekelių), ant viršaus - po silkės gabaliuką ir papuoškite melisomis bei obuolių skiltelėmis.

Receptą atsiuntė: Dovilė

Komentarai