Tuno ir avinžirnių salotos

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Tunas (savo sultyse), 1 skard.
  • Pomidoras, 1 vnt.
  • Svogūnas, 0,5 vnt.
  • Petražolės, 1 pund.
  • Avinžirniai (virti), 1 sauj.
  • Aliejus, 2 v.š.
  • Citrinos sultys, 2 v.š.
  • druska, pipirai, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Tuną nusunkite, pomidorą supjaustykite kubeliais, svogūną ir petražoles smulkiai sukapokite, viską sumaišykite su avinžirniais. Pagardinkite druska, pipirais. Salotas užtaisykite aliejumi ir citrinos sultimis.

  2. Greitai paruošiamos, sočios ir maistingos salotos.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai (1)

Nijole 2016-03-08 20:32