Tradiciniai virti varškėtukai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Varškė, 200 gr.
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • Miltai, 150 gr.
  • Cukrus, 50 gr.
  • Druska, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę ištrinkite su cukrumi, druska, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir suminkykite lipnoką tešlą. Suformuokite rutulį.

  2. Jį padalinkite į 4 dalis. Iš gautų ketvirčių ant miltuoto stalo suformuokite dešreles. Jas supjaustykite nedideliais gabaliukais.

  3. Varškėčius dėkite į pasūdytą, verdantį vandenį ir virkite iki kol pakils į viršų + dar 5 min.

  4. Minkštučius varškėtukus patiekite su sviestu, grietine, uogiene ar šviežiomis, trintomis uogomis.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai (16)

Gabija 2017-12-05 17:39
Aciu neragavau bet namu darba padariau reikejo paradyti recepta is varskes
rasa 2017-11-27 13:48
labai patiko
Viktorija 2017-11-25 20:38
Labai patiko,atitinka normos,gerai gaunasi,rekomenduoju!
Andreja 2017-11-09 11:33
Labai skanu nuostabu
Kristina 2017-10-25 19:56
Skanu! Ir aš nedėjau cukraus, vKgėm su baltu padažu ;)
Aurelija 2017-10-23 20:12
Labai skanu ! Super !
Edita 2017-09-14 11:59
Super receptas!Vaikam labai patiko ir mum,aciu
Martynas 2017-09-12 14:14
Labai puikiai pasigamina
Vaiva 2017-08-26 17:22
Dariau tiksliai pagal aprašymą, tik nedėjau cukraus.Miltų reikėtų mažiau.Normalūs varškėčiai, iš tiek produktų- 2 porcijos suaugusiems, jokiu būdu ne 4-ios
Vaida 2017-08-22 09:22
Patys skaniausi varskeciai, aciu uz recepta! :)