Tiršta žirnių sriuba

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Žirniai, 4 stikl.
  • Morkos, 1 vnt.
  • Svogūnai, 1 galv.
  • Petražolės, 1 pund.
  • Bulvės, 2 vnt.
  • Druska, 1 a.š.
  • Malti juodieji pipirai, 0,5 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Daržoves nuskuskite ir supjaustykite gabaliukais, petražoles susmulkinkite.

  2. Viską sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite apie 20 minučių.

  3. Petrinkite ir įberkite druskos bei pipirų pagal skonį. Galima papuošti žirniais.

Receptą atsiuntė: Martyna

Komentarai (1)

Sa 2013-05-07 22:22
Dziovinti ar zali zirniai?