Tinginių pusryčiai: avižinė košė su morkomis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Graikiškas arba natūralus nesaldintas jogurtas, 200 gr.
  • Avižiniai dribsniai, 0,66 stikl.
  • Pienas, 0,66 stikl.
  • Nedidelė smulkiai tarkuota morka, 1 vnt.
  • Razinos arba džiovintos spanguolės, 2 v.š.
  • Trinti ananasai, 2 v.š.
  • Klevų sirupas, 2 v.š.
  • Ispaninio šalavijo sėklos arba linų sėmenys (nebūtina), 1 v.š.
  • Maltas cinamonas, 0,25 a.š.
  • Smulkinti pakepinti graikiniai riešutai, 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišykite jogurtą, dribsnius, morką, pieną, razinas, sirupą, ananaso tyrelę, sėklas ir cinamoną, padalinkite masę į stiklainėlius ir palikite uždengę šaldytuve per naktį.

  2. Prieš valgydami pabarstykite riešutais, galite uždėti pjaustyto banano arba ananaso.

Receptą atsiuntė: Ligita

Komentarai