Tinginio receptas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
  • Sausainiai, 200 gr.
  • Sviestas, 100 gr.
  • Kakava, 2 v.š.
  • Maskarponės sūris, 200 gr.
  • Šokoladas, 250 gr.
  • Cukraus pudra, 2 v.š.
  • Grietinėlė, 250 gr.
  • Kavos likeris, 3 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Naudokite kambario temperatūros komponentus.

  2. Sausainius sugrūskite, sumaišykite sukakava ir lydytu sviestu, sudėkite į formą.

  3. Šokoladą ištirpinkite, grietinėlę išplakite. Sūrį išplakite su likeriu bei cukrumi.

  4. Į sūrio masę supilkite šokoladą ir sudėkite plaktą grietinėlę, atsargiai išmaišykite.

  5. Masę dėkite ant sausainių, o pyragą 4 valandas palaikykite šaldytuve. Pabarstykite kakava ir patiekite.

Komentarai