Švelnūs kepsneliai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Kiauliena arba jautiena, 700 gr.
  • Pienas
  • Druska, 1 a.š.
  • Pipirai, 1 a.š.
  • Cukrus, 1 a.š.
  • Miltai
  • Kiaušinis, 1 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustykite porcijomis ir pamuškite.

  2. Sumaišykite druską, cukrų ir pipirus, šiuo mišiniu įtrinkite muštinukus.

  3. Sudėkite mėsą į lėkštę, užpilkite pienu ir palikite 3 valandoms (tai suteiks mėsai minkštumo ir švelnumo).

  4. Apvoliokite iš pradžių miltuose, tada - kiaušinyje, ir kepkite saulėgrąžų aliejuje.

  5. Mėsytė išeina labai švelni, minkšta ir soti.

Receptą atsiuntė: Janina

Komentarai