Sorų kruopų košė puodynėje

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
3
Ingredientai:
  • Kubeliais pjaustytas moliūgas, 2 stikl.
  • Pienas, 2 stikl.
  • Sorų kruopos, 1 stikl.
  • Cukrus, 1 v.š.
  • Sviestas, 3 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sorų kruopas gerai perplaukite po tekančiu, drungnu vandeniu. Palikite po vandens srovele apie 10 min., kitaip kruopos bus karčios.

  2. Moliūgo gabaliukus sudėkite į puodyne, užberkite cukraus (galite nedėti cukraus ir jau pagamintą košę gardinti medumi). Taip pat galite užberti cinamono. Berkite nuvarvintas kruopas. Užpilkite pienu.

  3. Puodynę dėkite į iki 170 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę valandai, uždengti nereikia.

  4. Praėjus valandai, puodynę atsargiai išimkite, dėkite cukraus, įvyniokite į šiltą antklodę ir palikite šusti dar 30 min.

  5. Papildomai į košę galima pridėti džiovintų vaisių, riešutų.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai (2)

SALOMEJA 2015-07-10 21:35
AČIU JUMS AISELE.....











SALOMĖJA 2015-07-10 21:30
MANAU TAI DIETINIS PRODUTAS LINKIU AISTEI SEKMĖS ODRAUGAMS MANO GERO APETITO