Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Miltai, 1,5 stikl.
  • Kakava, 0,5 stikl.
  • Kepimo milteliai, 1 a.š.
  • Cukrus, 1 žiups.
  • Pienas, 1 stikl.
  • Mineralinis vanduo, 1 stikl.
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Braškės, 400 gr.
  • Varškė, 250 gr.
  • Pienas, 1 stikl.
  • Džiovinti abrikosai, 0,5 stikl.
  • Pudingas, 1 pak.
  • Persikai, 2 vnt.
  • Medus, 1 v.š.
Blynai su persikais ir braškėmis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakame su pienu ir cukrumi.

  2. Pilame vandenį ir beriame miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Viską gerai išmaišome.

  3. Paliekame pastovėti 30 minučių.

  4. Kepame blynus. Jei tešla nepakankamai skysta, įpilame vandens.

  5. Pudingą verdame kartu su pienu ir persikų sultimis.

  6. Persikus susismulkiname ir sumaišome su varške ir pudingu.

  7. Blynus pertepame pudingu ir sulankstome.

  8. Apibarstome smulkintomis braškėmis ir užpilame medaus.

Receptą atsiuntė: Svetlana

Komentarai