Smidrų padažas makaronams

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Smidrų ryšelis, 1 vnt.
  • Švieži bazilikų lapeliai, 3 stikl.
  • Alyvuogių aliejus, 0,5 stikl.
  • Tarkuotas Parmezano sūris, 0,25 stikl.
  • Migdolai, 0,25 stikl.
  • Česnako skiltelė, 1 vnt.
  • Druska, 1 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Šparagus apvirkite (sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį, virkite 2-4 minutes, ir perliekite šaltu vandeniu), supjaustykite ar sukarpykite, sudėkite į trintuvą kartu su bazilikais ir aliejumi, pertrinkite. Sudėkite sūrį, riešutus, česnaką ir druską, pertrinkite dar kartą.

  2. Laikykite šaltai sandariame inde. Šaldytuve gali stovėti iki savaitės.

Receptą atsiuntė: Rasa

Komentarai