Sluoksniuotas bananinis keksas su šokoladu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Bananai, 3 vnt.
  • Sviestas, 70 gr.
  • Cukrus, 4 a.š.
  • Miltai, 4 v.š.
  • Grietinė, 2 v.š.
  • Kiaušiniai, 3 vnt.
  • Šokoladas, 100 gr.
  • Kepimo milteliai, 1 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutrintus bananus išplakite su cukrumi ir kiaušiniais, sudėkite grietinę ir lydyta sviestą, suberkite miltų ir kepimo miltelių mišinį, viską gerai išmaišykite.

  2. Gautą tešlą padalinkite į 3 dalis. 1 dalį įpilkite į kepimo formą ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol truputėlį pagels.

  3. Sudėkite ant viršaus trupintą balta šokoladą ir pilkite antrą dalį tešlos, vėl pakepkite, kol pagels.

  4. Apibarstykite juodu šokoladu, pilkite paskutinę likusią tešlą ir kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 4 min.

Komentarai