Sicilietiška vištiena

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Purškiamas aliejus
  • Višta, 1 vnt.
  • Druska, 1 a.š.
  • Malti baltieji pipirai, 1 a.š.
  • Paprikų milteliai, 1 a.š.
  • Česnakų milteliai, 1 a.š.
  • Džiovinti raudonėliai, 1 a.š.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną supjaustykite į 8 dalis.

  2. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.

  3. Išpurkškite kepimo skardą aliejumi, ant viršaus išdėliokite vištieną, iš abiejų pusių pabarstytą druska, pipirais, paprika, česnakų milteliais ir raudonėliais.

  4. Kepkite orkaitėje apie valandą, kol gražiai apskrus, o išsiskyrusios sultys bus skaidrios.

  5. Vištieną patiekite su mėgstamu garnyru.

Receptą atsiuntė: Ieva

Komentarai