Salotos „Našlaitės“

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Rūjytas kumpis/virta vištiena, 300 gr.
  • Džiovintos slyvos, 200 gr.
  • Pievagrybiai, 400 gr.
  • Švieži agurkai, 2 vnt.
  • Korėjietiškos morkos, 200 gr.
  • Majonezas, 300 gr.
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • Sūrūs sausainukai, 10 vnt.
  • Špinatų lapai, 7 vnt.
  • Ridikėliai, 4 vnt.
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsytę, slyvas ir agurkus supjaustykite plonais šiaudeliais.

  2. Išvirkite kiaušinį, atskirkite trynį nuo baltymo.

  3. Pievagrybius supjaustykite, pabarstykite druska, pipirais, apkepkite aliejuje.

  4. Sluoksniuokite salotas: mėsytė, majonezas, slyvos, pievagrybiai, majonezas, agurkai, majonezas, korėjietiškos morkos, majonezas.

  5. Papuoškite salotas ridikėlių riekutėmis (galima nudažyti kopūstų sultimis), į gėlyčių viduriukus įdėkite trynio. Susmeikite špinatų lapus, išdėliokite aplink salotas sausainukus.

Receptą atsiuntė: Agnė

Komentarai (2)

Kyra 2013-11-23 22:31
mmmm....kaip nuostabiai atrodo:) turbut ir labai skanu:)))niam niam:)
Danutė 2013-04-02 20:07
Labai gražu, manau bus ir skanu.Būtinai pabandysime...