Salotos „Kalėdinė eglutė“

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Burokėlis, 1 vnt.
  • Bulvės, 3 vnt.
  • Morka, 1 vnt.
  • Lydytas sūrelis, 1 vnt.
  • Kiaušiniai, 3 vnt.
  • Marinuoti agurkai, 2 vnt.
  • Grietinė, 150 gr.
  • Augalinis aliejus, 2 v.š.
  • Žirneliai ir granatų sėklos papuošimui
Gaminimo instrukcija:
  1. Daržoves ir kiaušinius išvirkite atskirai, atvėsinkite.

  2. Nulupkite, smulkiai sutarkuokite ir sumaišykite su grietinės ir aliejaus mišiniu.

  3. Sluoksniuokite eglutės formos salotas: bulvės, burokėliai, morkos, pjaustyti agurkai, tryniai, lydytas sūrelis.

  4. Viršutinis sluoksnis - tarkuotas baltymas.

  5. Papuoškite žirneliais ir granatų sėklomis.

Receptą atsiuntė: Renata

Komentarai