Pyragas su varške

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 10 vnt.
  • Cukrus, 250 gr.
  • Miltai, 8 v.š.
  • Vanilinis cukrus, 1 a.š.
  • Sviestas, 100 gr.
  • Džiūvėsėliai, 1 v.š.
  • Varškė, 500 gr.
  • Razinos, 2 v.š.
  • Krakmolas, 1 v.š.
  • Marmeladas, 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsukite su cukrumi 5 trynius, išmaišykite su miltais ir vaniliniu cukrumi. Atskirkite nuo baltymų ir ištrinkite su cukrumi.

  2. Išplakite iki putų baltymus ir atsargiai juos įmaišykite. viską supilkite į riebalais išteptą kepimo formą, kepkite apie pusvalandį. Patepkite marmeladu.

  3. Viršutinis sluoksnis: ištrinkite su cukrumi varškę ir sviestą, sudėkite 5 trynius, krakmolą ir vanilinį cukrų.

  4. Suberkite išmirkintas razinas, sudėkite išplaktus baltymus. Atsargiai viską išmaišykite ir supilkite ant iškepusio pagrindo.

  5. Kepkite tokioje pat temperatūroje dar pusę valandos.

Receptą atsiuntė: Marina

Komentarai