Pupelių salotos su riešutais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Raudonos pupelės, 150 gr.
  • Graikiniai riešutai, 150 gr.
  • Pjaustyti svogūnai, 150 gr.
  • Augalinis aliejus
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite pupeles taip, kad būtų minkštos, tačiau nesukristų.

  2. Pusžiedžiais supjaustytus svogūnus apkepinkite aliejuje, kol gražiai pagels.

  3. Susmulkinkite graikinius riešutus.

  4. Į gilų indą sudėkite šiltas pupeles, svogūnus ir riešutus, pabarstykite druska ir pipirais, išmaišykite ir leiskite pastovėti 2-3 valandas.

  5. Salotas galima laikyti šaldytuve keletą dienų, tačiau patiekti būtina šiltas.

Receptą atsiuntė: Silvija

Komentarai