Pupelių ir lęšių salotos

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Konservuoti kukurūzai, 150 gr.
  • Konservuotos pupelės, 150 gr.
  • Aliejus
  • Druska
  • Citrinos sultys
  • Lęšiai, 0,5 stikl.
  • Pievagrybiai, 250 gr.
  • Pipirai
  • Kmynai
Gaminimo instrukcija:
  1. Šiek tiek apkepkite supjaustytus pievagrybius, įberkite druskos, pipirų ir kmynų.

  2. Išvirkite lęšius su žiupsneliu druskos ir trupučiu aliejaus, kol suminkštės, nuplaukite.

  3. Sumaišykite pievagrybius, nusunktas pupeles, kukurūzus ir lęšius.

  4. Užpilkite aliejaus ir citrinų sulčių mišiniu, išmaišykite.

Receptą atsiuntė: Laima

Komentarai