Puikūs pusryčiai ar greita užkanda – avokado ir grybų skrebučiai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Aliejus kepimui, 1 v.š.
  • Pievagrybiai, 1,5 stikl.
  • Česnako milteliai, 0,5 a.š.
  • Sojų padažas, 1 v.š.
  • Malti juodieji pipirai, 1 a.š.
  • Čili dribsniai, 1 žiups.
  • Avokadas, 1 vnt.
  • Citrina, 0,5 vnt.
  • Sumuštinių duona, 4 riek.
  • Druska, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir suberkite riekelėmis supjaustytus grybus. Įberkite česnako miltelių, įpilkite sojų padažo, tada virkite ant vidutinės ugnies 8-10 minučių(tol, kol grybai karamelizuosis).

  2. Pagardinkite iškeptus grybus juodaisiais pipirais, čili dribsniais ir kitomis pasirinktomis žolelėmis.

  3. Dubenyje sutrinkite avokadą ir pagal skonį pagardinkite šviežios citrinos sultimis, druska ir pipirais. Patiekite su skrudinta duona ir mėgaukitės!

Receptą atsiuntė: Elena

Komentarai