Pagerinti šaltibarščiai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Kefyras, 1 l
  • Pasukos, 0,5 l
  • Burokėliai, 1 l
  • Kiaušiniai, 5 vnt.
  • Agurotis, 1 vnt.
  • Špinatai, 100 gr.
  • Salotos, 50 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Į didelį dubenį supilkite kefyrą, pasukas ir marinuotus burokėlius su skysčiu.

  2. Sudėkite susmulkintus špinatus, agurotį, virtus kiaušinius ir salotas.

  3. Gerai išmaišykite ir patiekite. Tinka su virtomis bulvėmis.

Receptą atsiuntė: Toma

Komentarai (2)

S. 2012-07-29 21:27
Sugadinti šaltibarščiai o ne pagerinti!
galia 2012-07-24 15:53
oi ne ne, saltibarciai be agurku, svoguneliu ir krapu ne saltibarciai:((((