Orkaitėje kepta žuvis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Žuvis, 4 vnt.
  • Džiūvėsėliai, 100 gr.
  • Sviestas, 50 gr.
  • Majonezas, 3 v.š.
  • Druska, 1 žiups.
  • Citrinų sultys, 4 v.š.
  • Pipirai, 1 žiups.
  • Svogūnų milteliai, 1 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite majonezą, citrinų sultis, pipirus, druską ir svogūnų miltelius.

  2. Gautoje masėje pamirkykite žuvį, tada užberkite džiūvėsėlių ir užpilkite ištirpinto sviesto.

  3. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 minučių.

  4. Apšlakstykite citrinų sultimis ir patiekite.

Receptą atsiuntė: Danguolė

Komentarai (2)

Vilma 2017-08-22 16:18
man labai patikes receptas, vietoj svogunu milteliu, tiesiog sutarkavau svoguna
rimvile 2015-12-24 18:52
Niekur neradau pirkti svogunu milteliu... o vietai ju kas tnka? gal paprasti svogunai smulkiai supjaustyti?