Orkaitėje kepta vištiena su sūrio plutele

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Alyvuogių aliejus, 0,25 stikl.
  • Perspaustos česnako skiltelės, 2 vnt.
  • Nesaldūs malti džiūvėsėliai, 0,25 stikl.
  • Tarkuotas Parmezano sūris, 0,25 stikl.
  • Vištienos krūtinėlės filė (be kaulų, be odos), 2 vnt.
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.

  2. Nedidelėje keptuvėje ant nestiprios ugnies įkaitinkite aliejų ir apkepkite česnaką 1-2 minutes.

  3. Apvoliokite vištienos krūtinėlę iš pradžių česnakiniame aliejuje, po to - sūrio, džiūvėsėlių ir prieskonių mišinyje.

  4. Sudėkite į kepimo indą, kepkite 30-35 minutes.

  5. Receptas labai paprastas, tačiau visada pasiteisinantis!

Receptą atsiuntė: Gabija

Komentarai