Orkaitėje kepta lašišos filė

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Lašišos filė, 1 vnt.
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • Smulkinti bazilikų lapeliai, 0,25 stikl.
  • Alyvuogių aliejus
  • Riekutėmis supjaustyta citrina, 1 vnt.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių (kartu su skarda).

  2. Ant kepimo popieriaus išdėliokite gabaliukais supjaustą filė, pagardinkite ją druska ir pipirais, pabarstykite bazilikų lapeliais, apipurkškite aliejumi, ant viršaus išdėliokite citrinos riekutes.

  3. Iš visų pusių užlankstykite popieriaus kraštus (galima ir užrišti, kad neišsileistų), įkiškite kepti maždaug 25 minutėms.

  4. Prieš patiekdami prakirpkite popierių ir nuimkite citriną.

  5. Toks kepimo būdas leidžia geriau atsiskleisti lašišos skoniui.

Receptą atsiuntė: Ieva

Komentarai (5)

Edita 2020-07-13 14:09
Kas kepa lašišą 25 minutes?! Nesąmonė!
What is love? Baby don't hurt me don't hurt me no more 2019-12-24 19:01
Santa
Šefas siūū 2019-12-24 18:47
Man viskas sudegė ir porcijų buvo 25
Zita vs brone 2019-12-24 18:31
Thas is good ya ya
Jovita 2019-04-15 18:57
Puikus skonis. Pavyko šiek tiek užlankstyti popieriu. Neišsausėjo. Kartu orkaitėj iškepiau ir bulves. Laikas l.optimalus kepimui.