Obuolių traškučiai su cinamonu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
  • Obuolys, 3 vnt.
  • Citrina, 0,5 vnt.
  • Cukrus, 2 v.š.
  • Cinamonas, 2 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius nuplaukite, jeigu norite, tai galite nuskusti ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Jas sudėkite į indą, apliekite citrinos sultimis ir išmaišykite.

  2. Riekeles sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, apiberkite su cinamonu sumaišytu cukrumi.

  3. Džiovinkite iki 60-70 C įkaitintoje orkaitėje 3-4 valandas.

  4. Sveiki ir skanūs traškučiai!

Receptą atsiuntė: Toma

Komentarai (1)

Aniceta 2016-08-21 10:49
Labai saunu