Morkų saldainiai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Morkos, 500 gr.
  • Cukrus, 500 gr.
  • Konjakas, 1 v.š.
  • Vanilinis cukrus, 1 pak.
  • Apelsino žievelė, 2 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite, virkite ant silpnos ugnies apie 20-30 min., kad būtų košė ir neliktų sulčių. Kai atvės, suberkite vanilinį cukrų, sutarkuotas apelsinų žieveles, supilkite konjaką. Po to formuokite nedidelius saldainius ir apvoliokite cukruje.

  2. Pastovėję saldainiai tampa kietesni ir dar skanesni, visai neturi morkų skonio.

Receptą atsiuntė: Laura

Komentarai (1)

Laura 2012-10-08 13:15
o kur deti tuos 500g cukraus? sorry jei klausimas kvailas, tiesiog esu zalia kulinarijoje :)