Morkų pyragas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
16
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 stikl.
  • Kiaušiniai, 3 vnt.
  • Sviestas, 100 gr.
  • Grietinė, 2 v.š.
  • Soda, 1 a.š.
  • Cinamonas, 1 žiups.
  • Vanilinis cukrus, 1 a.š.
  • Miltai, 1 stikl.
  • Tarkuotos morkos, 2 stikl.
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkiai tarkuotas morkas maišykite su cukrumi, kol šis ištirps. Sudėkite į jas grietine nugesintą sodą arba kepimo miltelius, įmuškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą, suberkite cinamoną ir vanilinį cukrų.

  2. Persijokite miltus - dėkite jų tiek, kad išeitų tiršta tešla.

  3. Ištepkite kepimo formą riebalais, suverskite į ją gerai išmaišytą masę ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį.

Receptą atsiuntė: Laima

Komentarai