Morkų keksiukai su riešutais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Miltai, 100 gr.
  • Apelsinų sultys, 100 ml
  • Nuskustos morkos, 80 gr.
  • Cukrus, 60 gr.
  • Kepinti lazdynų riešutai, 50 gr.
  • Augalinis aliejus, 4 v.š.
  • Kepimo milteliai, 0,5 a.š.
  • Druska
  • Truputis vanilinio cukraus
  • Cukraus pudros papuošimui
  • Citrinos sultys, 1 a.š.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukrų ištirpinkite apelsinų sultyse, įberkite vanilinio cukraus ir įpilkite citrinos sulčių. Ten pat sudėkite tarkuotas morkas, supilkite aliejų, išmaišykite. Įmaišykite smulkintus riešutus, miltus, druską ir kepimo miltelius.

  2. Sudėkite masę į keksiukų formeles ir kepkite 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 min.

Receptą atsiuntė: Laima

Komentarai