Morkos su sūriu ir žalumynais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
5
Ingredientai:
  • Morkos, 1 kg
  • Druska, 1 vnt.
  • Petražolės, 30 gr.
  • Alyvuogių aliejus, 2 v.š.
  • Fetos sūris, 50 gr.
  • Pipirai, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių.

  2. Morkas labai gerai nuplaukite ir supjaustykite įstrižais 2-2,5 cm storio griežinėliais ir išdėliokite ant skardos.

  3. Apipilkite aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais, išmaišykite ir paskleiskite morkų sluoksnį.

  4. Kepkite orkaitėje apie 40 minučių (po 20 min. reikės pamaišyti).

  5. Sumaišykite kapotas petražoles su feta. Morkas sudėkite į didelį dubenį, pabarstykite feta su petražolėmis.

Receptą atsiuntė: Jovita

Komentarai