Moliūgų ir rabarbarų kisielius

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Moliūgas, 300 gr.
  • Rabarbarai, 300 gr.
  • Cukrus, 100 gr.
  • Cinamonas
  • Citrinų/apelsinų žievelės
  • Vanduo, 5 stikl.
  • Bulvių krakmolas, 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Moliūgą nulupkite ir stambiai sutarkuokite, rabarbarus supjaustykite gabaliukais.

  2. Išvirkite sirupą su prieskoniais, sudėkite rabarbarus, užvirinkite, sudėkite moliūgus, vėl užvirinkite ir nukoškite.

  3. Atskirai nedideliame kiekyje vandens išmaišykite krakmolą, plona srovele supilkite į verdantį sirupą.

  4. Išpilstykite ir papuoškite pagal savo skonį.

Receptą atsiuntė: Julija

Komentarai