Marinuoti pievagrybiai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, 1 kg
  • Vanduo, 220 ml
  • Actas, 50 ml
  • Druska, 1 v.š.
  • Cukrus, 1 v.š.
  • Laurų lapai, 2 vnt.
  • Juodieji pipirai, 10 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus gerai nuplaukite, nulupkite, stambesnius perpjaukite išilgai per pusę.

  2. Sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir actu, užvirinkite, sudėkite cukrų ir druską, pamaišykite, kol ištirps, sudėkite pipirus ir laurų lapus.

  3. Virkite uždengę dangčiu ant silpnos ugnies 20 minučių, supilkite viską į švarų stiklainį, uždenkite ir apverskite. Palaukite, kol atšals.

Receptą atsiuntė: Ligita

Komentarai (2)

Dovile 2016-08-30 23:56
Užtenka to vandens, grybai labai daug išskiria skysčių.
Sonata 2016-02-05 12:09
Ar tikrai tiek mažai vandens?