Makaronų sriuba su mėsos kukuliais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Faršas, 200 gr.
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • Smulkinti svogūnų laiškai, 1 v.š.
  • Druska
  • Pipirai
  • Makaronai, 60 gr.
  • Moliūgas, 300 gr.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Česnakas, 2 skilt.
  • Vanduo, 1 l
  • Augalinis aliejus, 1 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Neįprastas receptas, atėjęs iš Kinijos. Vietoje mums tokiais atvejais įprastų bulvių ir morkų siūloma naudoti moliūgus.

  2. Supilkite į puodą aliejų, apkepkite žiedais supjaustytą svogūną, smulkintą česnaką.

  3. Supilkite vandenį, užvirinkite.

  4. Kol vanduo užvirs, iš pasūdyto ir pipirais pabarstyto faršo, kiaušinio ir svogūnų laiškų padarykite 1 cm skersmens kukuliukus. Virkite, kol jie iškils į paviršių.

  5. Moliūgą supjaustykite, apkepkite aliejuje, kol gražiai pagels, sudėkite kartu su makaronais į sriubą ir virkie, kol makaronai išvirs.

  6. Pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais, patiekite.

Receptą atsiuntė: Kristina

Komentarai