Lietiniai su raugintų kopūstų įdaru

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Miltai, 2 stikl.
  • Vanduo, 600 ml
  • Aliejus, 2 v.š.
  • Rauginti kopūstai, 250 gr.
  • Druska, 1 žiups.
  • Šoninė, 80 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš miltų ir vandens padarykite skystą tešlą (nuo skystumo priklausys, kokio storio išeis blynai ).

  2. Patroškinkite kopūstus: įpilkite šiek tiek aliejaus ir vandens, sudėkite pasmulkintą šoninę, kopūstus. Troškinkite maišydami. Kuomet kopūstai suminkštės, šiek tiek sumažinkite ugnį ir dar porą minučių patroškinkite.

  3. Iškepkite lietinius ir įvyniokite į juos paruoštą įdarą.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai