Lašišos pyragas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • 700 g lašišos filė (su oda)
  • 128 g morkų (plautų)
  • 110 g svogūnų (nevalytų)
  • 80 g auksinių plikytų ryžių
  • 70 g vyšnynių pomidoriukų
  • 10 g krapų
  • ½ avokado
  • druskos, pipirų
Nuotrauka: www.sveikairgardu.lt
Gaminimo instrukcija:
  1. Išverdame ryžius.

  2. Nulupame odą ir sumalame lašišą.

  3. Nulupame svogūnus ir morkas. Svogūną susmulkiname, morką sutarkuojame. Pirmiausia pakepiname svogūną, tuomet dedame morkas ir dar pakepiname kelias minutes.

  4. Dubenyje maišome kartu maltą lašišą, virtus ryžius, morkas, svogūnus, susmulkintus krapus, druską, pipirus.

  5. Kepimo indą išklojame kepimo popieriumi ir sudedame gautą masę.

  6. Kepame orkaitėje 45 min., 180 laipsnių temperatūroje.

  7. Ant iškepusio pyrago dedame avokadus, pomidorus.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė: www.sveikairgardu.lt

Komentarai