Kreminė avokadų užtepėlė

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Sunokę avokadai, 2 vnt.
  • Graikiškas jogurtas, 0,5 stikl.
  • Perspaustos česnako skiltelės, 2 vnt.
  • Žalioji citrina (laimas), 1 vnt.
  • Druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
  1. Dideliame dubenyje šakute pertrinkite avokadų minkštimą (jei patogiau, galima trintuvu).

  2. Sudėkite jogurtą, česnaką, supilkite 1 žaliosios citrinos sultis, išmaišykite. Pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais, patiekite.

  3. Tai - super lengvas ir skanus patiekalas, geras sveikųjų riebalų šaltinis. Galima tepti ant skrebučių, pasidažyti šviežias ar ant grotelių keptas daržoves ir t.t.

Receptą atsiuntė: Ieva

Komentarai