Kopūstų suktinukai su varške

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gr.
  • Žalumynai, 100 gr.
  • Česnakas, 30 gr.
  • Pekino kopūstas, 300 gr.
  • Pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite varškę su smulkintais žalumynais, tarkuotu česnaku, druska ir pipirais.

  2. Kopūsto lapus nuplaukite, nusausinkite, nupjaukite storą baltąją dalį.

  3. Ant kiekvieno lapo uždėkite po 2 šaukštus varškės įdaro ir susukite/sulanktykite.

Receptą atsiuntė: Janina

Komentarai (8)

kinga 2015-03-04 03:40
Savojos kopustai (garbanoti)pard. buna pirkti, svelnesni uz baltaguzius.
regina 2014-06-14 12:43
cia gi paprastos salotos-tik kitokioje formoje......akims "apgauti"......darom !!!! :)
mergaite 2014-03-04 16:05
pekino cia kopustas, taciau problema, kad sunku ji taip susukti,nesigauna graziai... bet su krabu lazdelem gainasi super, gaivu, skanu :)
jute 2013-11-21 12:54
tai nereikia ju nei virti ,nei kepti?
bele 2013-11-19 17:58
Zmones, kokius kopustus megstat i tokius ir sukit, koks skirtumas! juk ne cia esme....
Liepaziede 2013-11-19 00:15
Tokiu garbanotu pekino kopustu nebuna...cia panasiau i Aisbergo salotu lapus...Hmmm...Na,bet jei raso,tai vadinasi daryti is pekinu kop.
ir 2013-11-18 19:32
ir tikrai čia ne pekino kopūstas nuotraukoj:),o pekino taip ir nesusuktų :)
nu 2013-11-18 19:14
nesamone kazkokia rimtai !