Kepta lašiša

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Lašiša, 1 kg
  • Morkos, 2 vnt.
  • Svogūnai, 2 vnt.
  • Aliejus, 2
  • Majonezas, 2 v.š.
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį supjaustykite porcijomis, pabarstykite žuvies prieskoniais, aptepkite aliejumi ir palikite pusvalandžiui marinuotis.

  2. Morkas stambiai sutarkuokite, sudėkite į skardą.

  3. Ant viršaus dėkite pusžiežiais supjaustytus svogūnus ir žuvį, aptepkite viršų majonezu.

  4. Pridenkite folija, kepkite gerai įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

  5. Kiekvieną porciją patiekite su trupučiu morkų ir svogūnų.

Receptą atsiuntė: Jolanta

Komentarai