Kepta lašiša

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Lašiša, 4 gabalėliai, 600 gr.
  • Alyvuogių aliejus
  • Pomidorai, 3 vnt.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Citrinos sultys, 2 v.š.
  • Džiovinti raudonėliai, 1 a.š.
  • Druska
  • Pipirai
  • Kmynai
Gaminimo instrukcija:
  1. Užpilkite žuvį 2 arbatiniais šaukšteliais aliejaus, pabarstykite druska ir pipirais.

  2. Iki vienalytės masės trintuvu sutrinkite pomidorus, svogūnus, sultis, 2 valgomuosius šaukštus aliejaus, kmynus,druską, raudonėlius ir pipirus.

  3. Žuvį aliejuota puse sudėkite ant folijos, užlenkite kraštus ir apipilkite paruošta mase. Sulankstykite ir kepkite orkaitėje apie 25 minutes.

Receptą atsiuntė: Audronė

Komentarai (2)

Tautvydė 2013-07-28 16:49
Žalia lašiša turi būti?
vida 2013-07-28 12:06
kepsiu