Jūros gėrybės padaže

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Pomidorų.
  • 12 didžiųjų tigrinių krevečių.
  • 7 kalmarų žiedų.
  • 3 skiltelių česnako.
  • Pusės a.š. ghee sviesto.
  • Druskos.
  • Citrinpipirių.
  • Žuvies prieskonių.
Nuotrauka: www.sveikairgardu.lt
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupame odeles nuo pomidorų (aš naudojau mėsinius pomidorus iš kaimo, tai labai lengvai nusilupo, kitu atveju nuplikykite verdančiu vandeniu ir tada nulupkite, saugokite rankas);

  2. Susmulkiname česnakus;

  3. Įkaitiname keptuvę su ghee sviestu ir sudedame susmulkintus česnakus, pakepiname gerą minutę;

  4. Supilame pomidorus ant česnakų ir uždengtoje keptuvėje patroškiname keletą miinučių, kol sutiš pomidorai;

  5. Tada sudedame krevetes ir kalmarus ir viską patroškiname kokias 5min;

  6. Idealiai tinka su ryžiais ar pilno grūdo makaronais.

Receptą atsiuntė: www.sveikairgardu.lt

Komentarai