Itališki skrebučiai su avinžirniais ir žirnių daigais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Konservuoti avinžirniai, 450 gr.
  • Alyvuogių aliejus, 1 v.š.
  • Balzaminis actas, 0,5 v.š.
  • Druska, 0,5 a.š.
  • Malti juodieji pipirai
  • Pilno grūdo duona, 6 riek.
  • Natūralus jogurtas, 180 gr.
  • Žirnių daigai (arba kiti žalumynai), 1 pund.
Gaminimo instrukcija:
  1. Avinžirnius nusunkite ir nuplaukite po tekančiu vandeniu, pertrinkite dubenyje su aliejumi, actu, druska ir pipirais.

  2. Duoną apskrudinkite skrudintuvėje, sausoje keptuvėje arba orkaitėje.

  3. Skrebučius aptepkite jogurtu, ant viršaus uždėkite avinžirnių masės, papuoškite žalumynais.

  4. Žirnių daigai - tikras vitaminų užtaisas!

Receptą atsiuntė: Irena

Komentarai